tag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post4942150936129272723..comments2014-01-08T01:52:39.169+01:00Comments on Bakken zoals Oma: Gestoofde Hamlappen Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/09255550078858586633noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-18637101245172014932013-12-09T20:10:22.224+01:002013-12-09T20:10:22.224+01:00Hoi Daniël,
Altijd fijn om te horen!
Bedankt voo...Hoi Daniël,<br /><br />Altijd fijn om te horen! <br />Bedankt voor je reactie.<br /><br />Groetjes<br />AlesigAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09255550078858586633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-85823010793959840652013-11-29T13:39:13.356+01:002013-11-29T13:39:13.356+01:00Erg..Erg..ERG lekker .....
Zo lekker dat de helft...Erg..Erg..ERG lekker .....<br /><br />Zo lekker dat de helft nu al op is :-(Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17140543250669768896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-13310405429782203852013-10-28T19:13:14.278+01:002013-10-28T19:13:14.278+01:00Lieve mensen, denk niet net als ik dat het gas een...Lieve mensen, denk niet net als ik dat het gas een standje lager kan omdat het ook zachtjes kan koken. NEE, het moet echt full power!! Anders sta je net als ik onnodig lang in de keuken... ��Karinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-10811990448565584642013-10-17T20:34:47.541+02:002013-10-17T20:34:47.541+02:00Erg lekker! Verrassend mals.
Ik heb waarschijnlijk...Erg lekker! Verrassend mals.<br />Ik heb waarschijnlijk teveel bouillon tegelijk toegevoegd, het inxikken kostte veel tijd<br /><br />BrianAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-36264359300732185052013-09-23T21:35:26.495+02:002013-09-23T21:35:26.495+02:00Hoi Tessa,
Bedankt voor je reactie. Ja, dit recep...Hoi Tessa,<br /><br />Bedankt voor je reactie. Ja, dit recept is heerlijk! Ik heb nu zelf ook weer wat hamlappen in de koelkast liggen om te gaan stoven. Wat goed, dat je naar de boter vraagt! Dat had ik zelf niet goed in de gaten. De eetlepel boter doe je erbij als je de hamlappen in het begin gaat aanbraden. Je kunt het prima weglaten, maar ik vind dat boter alles lekkerder maakt (met mate uiteraard ;-). Ik ga het in de beschrijving van het recept ook aanpassen. <br /><br />Bedankt voor je tip! <br /><br />Groetjes <br />AlesigAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09255550078858586633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-18876196420988265892013-09-23T15:24:46.463+02:002013-09-23T15:24:46.463+02:00Hallo Alesig,
Ik heb dit recept nu al een paar kee...Hallo Alesig,<br />Ik heb dit recept nu al een paar keer gemaakt en het is heerlijk! Het vlees wordt zó mals! Ik heb alleen een vraagje.. Als ingrediënt omschrijf je boter, wanneer gebruik je die?<br />Groeten,<br />TessaTessahttps://www.blogger.com/profile/18258299379866005030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-49651741508412376882013-09-16T21:44:22.023+02:002013-09-16T21:44:22.023+02:00Hoi Anoniem,
Wat jammer, dat het niet gelukt is. ...Hoi Anoniem,<br /><br />Wat jammer, dat het niet gelukt is. <br /><br />Het braden doe je bij dit recept op hoog vuur. Het vlees braad je dan 15 minuten. Halverwege keer je het vlees. De techniek bij dit recept is net iets anders dan traditioneel stoven. Het is meer een soort snelstoof zou ik zeggen. Dat komt doordat je het vuur echt voluit mag laten staan en de bouillion steeds echt moet laten inkoken. Dus het water in de pan moet echt borrelen net zoals het zou doen als je aardappeltjes kookt. Als je bezig bent, dan denk je halverwege misschien dat te snel gaat. Dat is hier juist goed. Tot het eind toe, mag het vuur gewoon vol gas aan staan. Dit in tegenstelling tot een traditionele stoofpot. Daarbij laat je het vlees juist op een heel klein pitje rustig sudderen en dan duurt het ook een stuk langer voor je vlees goed sappig en mals is.<br /><br />Misschien durf je het nog een keer aan om het proberen, daar hoor ik graag over ;-)<br /><br />Groetjes<br />AlesigAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09255550078858586633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-8051884987421685462013-09-02T18:11:11.295+02:002013-09-02T18:11:11.295+02:00Helemaal mislukt, vlees is zo taai. Nou heb ik nie...Helemaal mislukt, vlees is zo taai. Nou heb ik niet veel ervaring met stoven, Kan het zijn dat ik ze te hard liet koken. Je schrijf niet over hoe hard de vuur moet staan, volgens mij is dat in begin veel te hard gegaan. <br />Jammer nu maar chinees halen :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-85964376515686712662013-06-05T21:36:11.700+02:002013-06-05T21:36:11.700+02:00Hoi Henk,
Wat fijn dat mijn recept zo goed in de ...Hoi Henk,<br /><br />Wat fijn dat mijn recept zo goed in de smaak is gevallen! Dat is mooi om te horen! <br /><br />Groetjes<br />AlesigAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09255550078858586633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-3597850563756958542013-05-24T19:51:17.419+02:002013-05-24T19:51:17.419+02:00Jaa, ik heb de lappen met jouw recept gemaakt: lek...Jaa, ik heb de lappen met jouw recept gemaakt: lekkerder dan mijn eerste probeersel! Mèt wortelsnoepjes, spercieboontjes en witlof/appel/slasaus-salade. De vleessaus ging prima over de rijst en spercies: wonderlekker bij elkaar! Dank je.<br />Hartelijke groet, Henk B. te G.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-43074311686094033832013-03-23T20:26:31.204+01:002013-03-23T20:26:31.204+01:00Altijd leuk om een berichtje te krijgen, anoniem, ...Altijd leuk om een berichtje te krijgen, anoniem, leuk om te horen, dat de hamlappen in de smaak zijn gevallen!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09255550078858586633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-57004035455178843202013-03-19T20:34:40.024+01:002013-03-19T20:34:40.024+01:00Vandaag gemaakt, was erg lekker en zoals je al sch...Vandaag gemaakt, was erg lekker en zoals je al schreef, ik ga<br />het zeker nogmaals maken.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-6986520540277274192013-02-12T22:39:36.128+01:002013-02-12T22:39:36.128+01:00Hoi Henk,
Bedankt voor je reactie en erg leuk dat...Hoi Henk,<br /><br />Bedankt voor je reactie en erg leuk dat je geïnspireerd bent door dit recept! Ik vind de hamlap ook een heerlijk stuk vlees. En het verdient daarom inderdaad een mooie bereiding. Ik ben benieuwd naar hoe jij je hamlapjes hebt bereid. Ik heb overigens een standaard stoof/braadpannetje (24 cm van BK) waar vier redelijk formaat hamlappen net in passen. <br /><br />Hartelijke groeten,<br />AlesigAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09255550078858586633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8445717140224634610.post-792338192033848752013-02-11T19:59:28.491+01:002013-02-11T19:59:28.491+01:00Alesig dank je voor je recept! Heb weliswaar dit n...Alesig dank je voor je recept! Heb weliswaar dit niet letterlijk gevolgd, maar heb een door jou geïnspireerd maal met gestoofde hamlappen "bekokstoofd". Ga die van jou binnenkort echt navolgen - hamlappen verdienen dit - en mijn vraag n.a.v. mijn ervaringen vanavond: hoe groot (doorsnee) is jouw stoofpan? Vr. groet van Henk B. te G.Anonymousnoreply@blogger.com